Lajme dhe Evente
20.05.2013
Takimi radhes ne devoll, komuna progër, fshati vranisht
14.05.2013
Takimi i Vullnetarëve të Votës Rinore me Amb. Alexander A. Arvizu
13.05.2013
Seanca Trajnimi nga FDSHPAK
12.05.2013
Takimi radhës në komunen anë e malit, fshati oblike, shkodër
10.05.2013
FSHDPAK është duke përgatitur një fushatë të informimit publik...
I fundit »      Para »« Prapa      « I Pari      

Multimedia
Video Foto Publikime
 
Partnerë