Lajme dhe Evente
13.06.2013
Misione sensibilizimi dhe edukimi ligjor të zgjedhësve në disa rrethe të vendit
06.06.2013
Projekti Vota Rinore përmbush me sukses misionin e tij
05.06.2013
Forum qytetar me kandidatë për deputetë të qarkut të korçës
26.05.2013
Trajnim i të rinjeve rrom, fushata “Jam Rom Jam qytetar Shqiptar”
20.05.2013
Vota rinore në qytetin e Rrëshenit
I fundit »      Para »

Multimedia
Video Foto Publikime
 
Partnerë