Lajme dhe EventeArkiva
13.06.2013
Misione sensibilizimi dhe edukimi ligjor të zgjedhësve në disa rrethe të vendit
06.06.2013
Projekti Vota Rinore përmbush me sukses misionin e tij
05.06.2013
Forum qytetar me kandidatë për deputetë të qarkut të korçës
26.05.2013
Trajnim i të rinjeve rrom, fushata “Jam Rom Jam qytetar Shqiptar”
 
Njoftime
20.06.2013
Qendra mjedisore EDEN ju fton të merrni pjesë në konferencën përmbyllëse të fushatës Zgjedhjet qendrore 2013...
14.06.2013
Forum Qytetar në Tiranë me pjesëmarrjen e kandidatëve për deputetë në Zgjedhjet Parlamentare të dt. 23 Qershor 2013
06.06.2013
Aktivitet: Get the Youth Vote-Mission Accomplished
04.06.2013
Njoftim për mbledhje
24.05.2013
Parlamentit Rinor Vlore


Multimedia
Video Foto Publikime
 
Partnerë