PËR TË RINJTË FLASIN TË RINJTË

Testimoniale, video, ese apo çdo lloj forme tjetër të shprehjes së mendimit, interesave dhe botëkuptimit rinor do të shfaqen në këtë kategori. E kush mund të mbrojë dhe shprehë më mirë problematikat rinore se sa vetë të rinjtë?! Ju ftojmë dhe ju vizitues të kësaj faqeje që të kontribuoni me video apo lajme të cilat nxjerrin në pah problematikat e moshës.Multimedia
Video Foto Publikime
 
Partnerë