Njoftim për mbledhje

Të dashur vullnetarë,
Ditën e martë, dt 4 qershor 2013 ora 12.30 propozoj të takohemi te gjithe tek bari i universitetit dhe te flasim per aktivitetin permbylles qe do te mbahet me dt 6 qershor per Voten Rinore.

Ju lutem mos mungoni!